Мектептік тамақтандыру » Страница 33 » СШГ №39 имени Темирбека Кожакеева
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"Темірбек қожакеев атындағы №39 жалпы орта білім беретін мектеп-гимназиясы"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 4-55-13
Нашар көрушілер
нұсқасы
«Салауатты өмір салтын ұстанып тиімді тамақтанайық!»
08
декабрь
2022
«Салауатты өмір салтын ұстанып тиімді тамақтанайық!»
«Салауатты өмір салтын ұстанып тиімді тамақтанайық!»        2022 жылдың 8 – желтоқсан күні 3 – 4 сынып жетекшілері        Мақсаты: ерте жастағы балалардың денсаулығының негіздерін және дұрыс өмір сүру әдісін үйрету:  1) Денені жан-жақты дамытуға және денсаулыққа зиян келтірмейтін қауіпсіз ортаны құру. 2) Жаман әдеттерден бас тарту және оларға қарсы теріс қатынас қалыптастыру. 3) Азық-түлік мәдениетін қалыптастыру, ол қалыпты жағдайда пайдалы тағамды пайдалануды білдіреді. 4) Білу және гигиена
"Дұрыс және пайдалы тамақтаныңыздар!" тақырыбында дәріс өткізілді.
30
ноябрь
2022
"Дұрыс және пайдалы тамақтаныңыздар!" тақырыбында дәріс өткізілді.
     2022 жылдың қараша айының 30-ы күні 5-11 сынып оқушылары арасында 2022 жылдың қараша айының 30 - ы күні 5-11 сынып оқушылары арасында "Дұрыс және пайдалы тамақтаныңыздар!" тақырыбында дәріс өткізіп,  тақырыпқа байланысты бейнероликтер көрсетті. Мақсаты: Оқушылардың денсаулығының  жан - жақты дамуының кепілдігі бұл тиімді тамақтану. Білім алушылар пайдалы және зиянды тағамдардың түрін ажыратып, дұрыс тамақтанудың ережелерін  айтты. Дастархан басында сақталатын ырым-тыйым сөздерімен бөлісті.
Тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының (бракеражды комиссиясы) тексеру жүргізу туралы ақпарат.
28
ноябрь
2022
Тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының (бракеражды
Тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу комиссиясының (бракеражды комиссиясы) тексеру жүргізу туралы ақпарат.        Мектеп асханасына тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (бракеражды комиссиясы) қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктерді уақытылы пайдалану, олардың сақталу мерзімі, балалардың тамақтануының дұрыс ұйымдастырылуын бақылау , мектеп асханасының санитарлық жағдайы, ыдыс-аяқтардың тазалығы, азық-түлік сақтайтын